هر دو انکرتکست با عناوین “آموزش سئو” و “ساخت سایت” در رپورتاژ قرار داشتند و موجب شدند تا سایت مدیر وب بتوانند رتبه خوبی برای هر دوی این check here کلمات کسب کند.
نمونه رپورتاژ آگهی که در تصویر مشاهده میکنید، مربوط به سایت فنی پایتخت است که در رسانه همشهری آنلاین منتشر شده. این رپورتاژ آگهی توانست در مدت زمان کوتاهی، رتبه این سایت را بهبود داده و ترافیک ارگانیک آن را به صورت چشمگیری افزایش دهد.
ما ۱۴ نمونه رپورتاژ رو جداگانه بررسی کردیم که پیشنهاد میکنیم اون رو بخونین:
همانطور که میبینید این تیتر جذاب انگشت هر کاربری را به سمت خود جذب میکند تا بر روی آن کلیک کند!
قطعا ریپورتاژ اما درصورتی که یه بودجه کافی داشته باشی و کانتنت مارکتیگ هم بلد باشی که غیر مستقیم با محتوات بفروشی که خودتون کامل دربارش حرف زدید.
توجه به پرسونای مخاطب یکی دیگر از مواردی است که در نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی استاندارد باید به آن توجه داشت. در واقع پرسونا، تصویری شفاف و فرضی از یک شخص و یا در مواقعی از یک کسب و کار آنلاین و یا غیراینترنتی است. این شخص میتواند مخاطب، مشتری و یا خریدار محصول و خدمات ما باشد.
بهتر است که بک لینک در محتوا ذکر شود پس آن را در هدر یا فوتر وب سایت قرار ندهید.
قبل از گفتن نکات مهم و ضروری برای نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی، لازم است با این موضوع که رپورتاژ آگهی چیست، کمی بیشتر آشنا شوید. رپورتاژ مطلبی است که در وبسایتهای اینترنتی مختلف درج شده و در آن معمولاً یک یا چند لینک به سایت فردی که رپورتاژ را تهیه کرده است، داده میشود.
خبرنامه از جدیدترین اخبار و مقالات حوزه دیجیتال مارکتینگ مطلع شوید
یک نمونه از این رپورتاژ آگهیها «آموزش طراحی معماری و دکوراسیون داخلی، همین امروز شروع کنید» است. با اینکه عنوان به تبلیغاتی بودن محتوا اشاره دارد ولی چون سایت کاملاً مناسبی برای انتشار انتخاب شده و همه مخاطبان سایت از علاقهمندان معماری هستند، نمیتواند چندان هم نکته منفی به شمار بیاید.
همانطور که میدانید همهی ما در تلاشیم تا در موتورهای جستجوی بزرگ مثل گوگل، جایگاه بهتری را کسب کنیم. از طرفی گوگل نیز تمام سعی خود را میکند تا بهترین نتیجه را به کاربران خود نشان دهد. علاوهبر گوگل کاربران هم بسیار هوشمند و حواسجمع شدهاند و خیلی سریع میتوانند محتوای تبلیغاتی را از سایر محتواها شناسایی کنند و زمانی که با تبلیغات مواجه میشوند معمولاً آن را نادیدهگرفته و به آن توجهی نمیکنند. بر اساس این توضیحات، در نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی باید تمرکز خود را بر تولیدمحتوای ارزشمند بگذارید.
به همین علت بیشتر این رپورتاژ را بررسی میکنیم تا علت موفقیت آن را بفهمیم.
تمام ارزش یک رپورتاژ آگهی خوب در تولیدی و منحصربهفرد بودن آن است. به هیچ عنوان نباید رپورتاژ شما کپی باشد یا شباهت زیادی به نمونه های رپورتاژ آگهی دیگر داشته باشد.
سعی شده تا تمامی این نمونه های رپورتاژ موفق از عناوینی با رقابت بالا انتخاب شود تا تاثیر آنها برای موضوعات رقابتی قابل لمس باشد. این نمونه های رپورتاژ آگهی موفق از مجموعه هایی نظیر: